Annorlunda, men ack så rolig fotografering

Det hör inte till vanligheten att jag fotograferar mat, men oj så kul det är. När objekten gör precis som man vill, så kan man leka med ljuset på ett helt annat sätt.  Jag och Melker hade några roliga timmar i studion. Det jag fotograferade var varor åt Ica Supermarket i Hammenhög. Dom har startat en webbshop, framtidens melodi????  Väldigt smart är det iaf, att man kan sitta hemma och när man vill på dygnet och kryssa i vad man behöver, sen kör man bara förbi affären, där allt redan är packat och klart (man behöver nästan inte ens gå av bilen) och hämtar upp sina varor.

Här är lite smakprov på varorna som blev förevigade. Besök gärna Ica supermarket i Hammenhögs webbshop http://www.ica.se/butiker/supermarket/simrishamn/ica-supermarket-hammenhog-2662/start/

photocrati gallery

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *